OPEN NAAR JEZELF, NAAR elkaar
EN NAAR DE WERELD

 

Hey bijna brugklasser!

Ben jij je al aan het voorbereiden op je komende schooljaar? Wij al wel! We kijken ernaar uit om jullie te onvangen op de aankomende kennismakingsmiddag op woensdag 22 juni. Veel van je vragen worden hier waarschijnlijk al beantwoord. Bij wie zit je in de klas? Wie is je mentor? En hoe ziet de school er ook alweer uit? 
Heb je nog andere vragen en kun je niet wachten? Stuur dan een mail naar info@wiringherlant.nl. We beantwoorden ze graag. 

Binnenkort ontvang je meer informatie over de kennismakingsmiddag. Tot dan!

 

 

ontdek
onze school
in 60 sec!

Wiringherlantmagazine

Welkom op school beste (bijna)brugklasleerling. In het Wiringherlantmagazine lees je alles wat je wilt weten over onze school. Heb jij 'em al gelezen?

workshops voor klas 1 en 2

Nieuw op Wiringherlant zijn de workshops voor klas 1 en 2. Kunst, cultuur, muziek, zang en dans of pr & communicatie. En je kunt je voor nog veel meer workshops inschrijven!
De workshops duren steeds 6 weken en in week 7 is er een eindpresentatie. Tijdens de workshops leer je dingen die je bij de andere vakken niet leert. Doe je mee met gitaarspelen of fotografie?  

ouders groep 8

Wij hebben als brede scholengemeenschap de meeste onderwijsniveaus onder één dak, van vmbo tot en met atheneum. Daarnaast bieden wij tal van extra accenten die ons onderwijs verrijken en waarmee we leerlingen prikkelen. Kortom, wat uw kind in zich heeft, willen wij eruit halen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind goed in zijn vel zit en goed kan opschieten met zijn medeleerlingen en docenten. Het is die open houding, die wij op onze school nastreven.

Zodra we weer ouders morgen ontvangen, nodigen we u uit en laten we graag onze school zien!   
Hebt u nog andere vragen? Stuur dan een mail naar j.rozemeijer@wiringherlant.nl

Top