OPEN NAAR JEZELF, NAAR ELKAAR
EN NAAR DE WERELD

Beste bijna-brugklasser,

Op dinsdag 30 januari is onze open dag. Op deze middag wordt er een leuk programma voor je verzorgd en leer je onze school kennen. In de avond kun je met je ouders/verzorgers komen kijken. Als het goed is, heb je de uitnodiging – samen met het brugklasmagazine – via je basisschool ontvangen.

Hoe ziet de middag eruit?
We ontvangen je – vaak samen met je klasgenoten – deze middag op in een van onze lokalen. Eerst maak je samen met de klas een tour door school en maken jullie bij verschillende vakken een opdracht. Er zijn heel veel docenten en medewerkers aanwezig dus als iets niet weet, kun je het meteen vragen!
We verklappen verder nog niet heel veel maar met de antwoorden van deze opdrachten kun je een code vormen….

Hoe ziet de avond eruit?
In de avond kunnen je ouders/verzorgers – samen met jou – kiezen voor een rondleiding door de school of ze gaan zelf op onderzoek uit. Voor je ouders is er dan van alles te zien en krijgen zij informatie die zij graag willen weten. En jij kunt mooi even laten zien waar jij in de middag al bent geweest..


Als je nu nog vragen hebt, stuur dan een mail naar info@wiringherlant.nl. We beantwoorden ze graag! 

Wij hebben als brede scholengemeenschap de meeste onderwijsniveaus onder één dak, van vmbo tot en met atheneum. Daarnaast bieden wij tal van extra accenten die ons onderwijs verrijken en waarmee we leerlingen prikkelen. Kortom, wat uw kind in zich heeft, willen wij eruit halen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind goed in zijn vel zit en goed kan opschieten met zijn medeleerlingen en docenten. Het is die open houding, die wij op onze school nastreven.

Op dinsdag 30 januari is onze open dag. Van 18.30 tot 21.00 uur bent u van harte welkom en laten we u graag onze school zien!   
Hebt u nog andere vragen? Stuur dan een mail naar y.oole@wiringherlant.nl.