ONZE SCHOOL

Rsg Wiringherlant is een kleinschalige school voor openbaar voortgezet onderwijs in de gemeente Hollands Kroon. Een veilige en fijne ontmoetingsplaats voor leerlingen en medewerkers. Het Wiringherlant biedt goed onderwijs aan ieder kind ongeacht achtergrond, leefstijl en leerniveau. Alle voortgezet onderwijsopleidingen zijn in huis, van vmbo, havo tot en met atheneum. Wij willen het beste uit ons leerlingen halen en ieder van hen de kans geven om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontplooien.

Onze school biedt de volgende leerwegen aan:

  • Atheneum
  • Havo
  • Gemengde en theoretische leerweg (vmbo)
  • Kader beroepsgerichte leerweg (vmbo)
  • Basis beroepsgerichte leerweg (vmbo)

Wij zijn een school waar leerlingen zichzelf kunnen zijn en waar ruimte is voor ontwikkeling. We kijken wat er nodig is om goed te kunnen leren en helpen leerlingen om zichzelf te ontplooien en zich te ontwikkelen. Waar nodig bieden we extra ondersteuning. Onze school kenmerkt zich door een goede kwaliteit en een prettige sfeer waar onderzoekend en ondernemend leren centraal staat. Ons onderwijs kenmerkt zich door structuur en steun met aandacht voor de ontwikkeling van de individuele leerling. Leerlingen worden voorbereid om hun weg in de samenleving te leren vinden.

Schoolgids

De schoolgids geeft een overzicht van alles wat onze school, rsg Wiringherlant, doet om ervoor te zorgen dat jij jouw talenten op je eigen manier kan ontwikkelen.

De schoolgids 2021-2022 kunt hier binnenkort downloaden.

Veelzijdig leeraanbod

Het Wiringherlant biedt goed onderwijs aan ieder kind ongeacht achtergrond, leefstijl en leerniveau. Wij hebben alle voortgezet onderwijsopleidingen in huis, van vmbo, havo tot en met atheneum. Wij willen het beste uit ons leerlingen halen en ieder van hen de kans geven om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontplooien.

Maatwerk

Rsg Wiringherlant legt tal van extra accenten in onze programma’s. We verzorgen tweetalig onderwijs (Engels-Nederlands), hebben als Global Citizen Network school internationale contacten en uitwisselingsmogelijkheden en we organiseren excursies.

SOVON

Rsg Wiringherlant maakt deel uit van de SOVON, Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland Noord.

Op onze site staat belangrijke informatie voor ouders, leerlingen, leerlingen van groep 8 en medewerkers. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werken bij Wiringherlant

Voor onze vacatures en meer informatie verwijzen we u graag naar www.sovon.nu/vacatures.

Top