OPEN NAAR JEZELF, NAAR elkaar
EN NAAR DE WERELD

 

 

Hey (bijna) brugklasleerling!

Binnenkort sta je voor een grote beslissing. De overstap van de basisschool naar de middelbare school kan best spannend zijn. Veel dingen zullen anders zijn, maar met alle nieuwe leerlingen krijg je snel weer nieuwe vrienden en vriendinnen en ben je zo thuis bij ons.

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een beeld te krijgen van het Wiringherlant.
We zijn een kleine school en onze school is een ontmoetingsplaats voor iedereen. Voor jou, je klasgenoten, je vrienden en vriendinnen. We willen dat je je thuis en prettig voelt op onze school en dat je jezelf kunt zijn. 

Wiringherlantmagazine

Welkom op school beste (bijna) brugklas leerling. In het Wiringherlantmagazine lees je alles wat je wilt weten over onze school. De magazines worden in december uitgedeeld op de basisschool. Nog even geduld... 

 

brugklasbezoekdagen

De brugklasbezoekdagen gaan weer van start! Op donderdag 18, 25 november en 2 december worden er verschillende lesjes gegeven. Je kunt dan alvast ervaren hoe het is om les te krijgen om les te krijgen op de middelbare school. Ben je groep 8-leerling en wil je meer weten? Vraag je juf of meester van je basisschool. 

ouders groep 8

Wij hebben als brede scholengemeenschap de meeste onderwijsniveaus onder één dak, van vmbo tot en met atheneum. Daarnaast bieden wij tal van extra accenten die ons onderwijs verrijken en waarmee we leerlingen prikkelen. Kortom, wat uw kind in zich heeft, willen wij eruit halen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind goed in zijn vel zit en goed kan opschieten met zijn medeleerlingen en docenten. Het is die open houding, die wij op onze school nastreven.

Op dinsdag 16 november 2021 is er een voorlichtingsavond voor de ouders van groep 8. Op deze avond informeren we u over de overstap en de verschillende mogelijkheden die onze school biedt. Daarnaast laten we u graag alvast even kennis maken met de school. Deze voorlichtingsouderavond is bestemd voor de ouders/verzorgers en staat gepland van 18.30 tot 20.30 uur.

Hebt u vragen? Stuur dan een mail naar j.rozemeijer@wiringherlant.nl

Top